fbpx

Rustig leren voor je examens? Kom naar de Koepel!

Zoek je een plek om te leren voor het eindexamen of voor een toetsweek en zit de Bibliotheek vol? Kom naar de Koepel! Haarlem Campus stelt tijdelijk vier studiezalen beschikbaar voor scholieren.

Een goede werkplek is het halve werk.

Studeer in alle rust voor je examens of toetsen. Neem je boeken en eigen laptop mee. Haarlem Campus heeft vier studiezalen met bureaus, goede stoelen, gratis wifi en stopcontacten bij de werkplek.

Openingstijden

De zalen zijn vanaf 26 april dagelijks open van 9.00 uur tot 18.00 uur. Op Koningsdag, Bevrijdingsdag en op zondagen zijn de zalen gesloten.

Er is gratis koffie. Bij het café kun je broodjes, thee, of fris bestellen. Eigen eten en drinken meenemen naar de studiezaal is ook prima.

Rust en stilte

In de Koepel werken medewerkers van Haarlem Campus (de toekomstige university of applied sciences), maar vind je ook andere ondernemers en bezoekers voor de bioscoop of rondleidingen in het gebouw. Er is een café en plek om in het gebouw of buiten in het zonnetje te praten en te ontspannen. In de studiezaal is het stil.

young professionals at whiteboard t20 XzLb2r - Haarlem Campus in the Netherlands offers Bachelor of Sciences degrees

Bij binnenkomst graag aanmelden via Whatsapp bij Georgia Spanou (Haarlem Campus).

Whatsapp:

+31 6 57768859

Adres: 

Haarlem Campus
Koepelplein 1C
2031WL Haarlem

 

Download our Brochure

Our brochure contians all key information regarding our programs, our campus, living and studying in the Netherlands as well as the student accommodation on campus. Please fill in the form below.

Curriculum Applied Sustainability Management